We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

There's Something Painful About The Pearls

by All Strings Detached

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €5 EUR  or more

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of There's Something Painful About The Pearls via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days

    €10 EUR or more 

   

1.
I Feel 04:18
2.
Wait 06:03
3.
Superwoman 03:46
4.
In The Night 05:41
5.
What To Do 03:52
6.
7.
Move On 04:28
8.
Loverboy 08:00
9.

about

Ekspresivno-melanholični duo All Strings Detached predstavlja težko pričakovano ploščo There's Something Painful About The Pearls.

Po odlično sprejetem prvencu Heavy Rain (ZARŠ, 2014), ki je damski tandem postavil v sam vrh domače alternative, Jana Beltran in Vesna Godler poslušalcem znova nesramežljivo odpirata okna svojega intimnega sveta. Na prihajajočem albumu nadaljujeta nežne, tenkočutne, a hkrati divje in brezkompromisne pripovedi, s katerimi sta hipnotizirali poslušalstvo že na prvi plošči.

Vsekakor gre za izjemno sposobni in uveljavljeni vokalistki, ki s svojima glasovoma osvetljujeta realnost, ujeto med opojne odmeve elektroakustične kitare, električnega basa in občasnih bobnov.

Z devetimi avtorskimi skladbami ustvarjata čuječne prostore samote, ljubeznivosti, jeze, usode, moči, bolečine in hrepenenja. Evokativne zgodbe, prežete z življenjskimi izkušnjami, na novem albumu preobrazita v očarljive bisere.


ZARS CD 065

credits

released April 22, 2017

Plošča je nastala v ljubljanskem studiu ArtSoul, kjer jo je posnel in zmiksal Vlado Lešnjak, s katerim sta glasbenici sodelovali že pri prvi plošči. Mastering je naredil Chris Potter v Electric Mastering studiu v Londonu. Oblikovalka vizualne podobe albuma je Nuša Stanojevič Suwa, fotograf serije petih naslovnih fotografij pa je Sašo Rožič.

license

all rights reserved

tags

about

ZARŠ Ljubljana, Slovenia

ZARŠ Records is an independent record label run by Radio Študent.

contact / help

Contact ZARŠ

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like There's Something Painful About The Pearls, you may also like: